3 september 2015

Opening grensoverschrijdend fietspad in Kranenburg (Dld)

Woensdagmorgen openden de beide burgemeesters van Ubbergen en Kranenburg, Harry Keereweer en Guenter Steins, gezamenlijk het fietspad, dat enige tijd geleden was aangelegd tussen Groesbeek en Kranenburg. Het fietspad loopt langs de voormalige spoorlijn van Nijmegen naar Kleef en het gedeelte is nu in gebruik voor de draisines tussen Groesbeek en Kranenburg. Na de toespraken van beide burgemeesters begaf het gezelschap zich naar de grensovergang, waar de beide burgemeesters het lint doorknipten. Wat opviel is, dat het fietspad in Duitsland iets breder is dan in Nederland. Dat ligt hem aan de regelgeving in Nederland. zie de foto’s DSC_4387 fietspad naam

One Response to Opening grensoverschrijdend fietspad in Kranenburg (Dld)

  • Dat ligt aan de regelgeving in Nederland, daar zak je toch de boks van af hè. Wordt het niet niet eens hoog tijd voor echte deregulering ?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.