10 juli 2015

Leerlingen de Biezenkamp naar “Treinen Museum” in Beek.

Omdat Bram van Eck later directeur wil worden van een treinen museum en nu al treintjes spaart, mocht hij op vrijdag 10 juli een ochtend directeur zijn! In de woonkamer van zijn ouderlijk huis was een treinenmuseum ingericht, waar de kinder uit zijn klas, groep 3B van bs de Biezenkamp op bezoek mochten komen. En dat gebeurde met de zonnetrein van de Stichting Van Steen en Natuur, die de leerlingen ophaalde bij de school. Wel moesten ze allemaal een speciaal treinkaartje hebben, maar dat was geen probleem. In het museum was de verzameling van de 7 jarige Bram uitgestald en konden de kinderen even rond kijken en kregen ze drinken met wat lekkers. Daarna werden ze afgelost door groep 3A, die ook mee mochten doen. Nadat groep 3A was teruggekeerd op de school konden alle leerlingen van de groepen 1 en 2  ( bij de allerjongsten waren een aantal leerlingen van groep 8 aanwezig die ook mee mochten) nog een ritje door Beek maken in het zonnetreintje, dat door de Stichting van Steen en Natuur beschikbaar was gesteld. zie de foto’s deel 1deel 2. DSC_5160 treinmuseum naam