9 juli 2015

Politie invallen in Kekerdom en Dreumel.

DSC_0707politie (Large)De politie heeft donderdagmorgen in 2 woningen in  Kekerdom en Dreumel (Maas en Waal) huiszoekingen verricht. Daarbij is administratie en zijn 2 auto’s, computers en telefoons in beslag genomen. De invallen maakten deel uit van een in mei gestart onderzoek naar verduistering en oplichting. Ook in Oss en Berghem zijn invallen gedaan. Volgens de politie zijn de 2 verdachten in de zaak, een 62-jarige man uit Kekerdom en een 48-jarige man uit Berghem, (nog) niet aangehouden. Wel worden ze verdacht van oplichting en verduistering, aldus de politie. Rechercheurs zijn het onderzoek gestart nadat een hoogbejaarde vrouw en haar familie in mei aangifte deden van oplichting. Er zouden sinds 2011 regelmatig ten onrechte grote geldbedragen bij de vrouw zijn afgeschreven. De politie onderzoekt de exacte rol van de verdachten in deze zaak.