10 juli 2015

Persconferentie 99e Vierdaagse.

Donderdagmiddag werd in het Stadhuis te Nijmegen de persconferentie voor de 99ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse gehouden. De conferentie werd gegeven door burgemeester Bruls, samen met de voorzitter van de Vierdaagsefeesten, dhr. Hamer en de voorzitter van de Vierdaagse. Burgemeester Bruls opende de druk bezochte conferentie en verklaarde dat hij het de mooiste week van het jaar vond en dat het het paradepaardje voor Nijmegen was. ‘Een uitdaging voor de gemeente, de stad en de ondernemers’ is het volgens de burgemeester om ook dit jaar weer de Vierdaagse en de zomerfeesten te organiseren. In de aanloop van de komende Vierdaagse is er weinig geluid te horen geweest en daar was burgemeester is Bruls erg blij mee. Het stemt tot tevredenheid dat er rust heerst, dat er een goede voorbereiding en goede samenwerking tussen organiserende partijen is, en dat de veiligheid zal worden gewaarborgd. zie de foto’s.DSC_4851 persconferentie 4D naam