18 juni 2015

Dagreis Ooijse KBO naar de “Kop van Limburg”.

De KBO Ooij (Katholieke Belangvereniging senioren 50+) hield donderdag 18 juni haar jaarlijkse uitstapje en bezocht enkele leuke plaatsen in Noord Limburg. Met 54 leden ging het hele gezelschap met de bus van Leenders (gehuurd van Toonen|) en een plaatselijke chauffeur ( Henk Jager van de Total ’t Meertje)  naar het Limburgse Lottum, het rozendorp waar de Rozenhof werd bezocht. Hier kon het hele gezelschap  kennismaken met het kweken van rozen, nadat ze daar eerder met koffie en gebak waren ontvangen. Vervolgens werd de lunch gebruikt in Hostellerie de Maasduinen in het Limburgse Velden, waarna de reis werd voortgezet naar het dorpje Melderslo, waar het museum en asperge-informatiecentrum De Locht werd bezocht. Daar kregen ze uitleg over de aspergeteelt, wat voor velen toch weer een nieuwe ervaring was. Na dit bezoek werd de terugreis aangegaan, terwijl onderweg nog werd gedineerd in “Zalencentrum Het Witte Huis” in het dorp Zeeland.  zie de foto’s deel 1 ; deel 2DSC_4484 KBO naam