27 februari 2015

Ooijse Outdoor Fitness.

Vanaf dinsdag 31 maart start Ooijse Outdoor Fitness.  Een actieve full body workout, in de frisse buitenlucht. Samen actief bewegen, gezond en gezellig. Voor alle sportniveau’s, iedereen is welkom!  Outdoor Fitness bestaat uit verschillende oefeningen om je uithoudingsvermogen en kracht te verbeteren. De training waarbij je met plezier conditie opbouwt, afvalt en fitter voelt.  De Speulplek is onze trainingsomgeving; ervaar hoe uitdagend boomstammen, parkbankjes en autobanden kunnen zijn. Maar ook opdrukken, kettlebelts, burpees en touwen zorgen voor een afwisselende training.  De training zal elke dinsdag van 10.00 uur tot 11.00 uur plaats vinden op de Speulplek in Ooij aan de Rietlanden. Daar wordt eerst bij het bord Speulplek verzameld. Een losse les kost 5 Euro en een  10-rittenkaart kost € 50,- (11 lessen voor de prijs van 10)  Voor meer info of aanmelden, bel of stuur een email 06-45458178 / petra@dotheextramile.com, www.dotheextramile.comFrancesca-Kookt_bootcamp-challenge-week-3_uitgelicht-680x450