25 februari 2015

Klus Connect, uw rechtstreekse connectie tot de echte vakman!!

Kent u dat, u heeft een klus of verbouwing, in of om uw huis, maar u weet niet goed wie u daarvoor moet benaderen? Welke vakman levert er echt kwalitatief werk en is ook nog betaalbaar? Een vraag die veel mensen hebben maar dat is vanaf nu verleden tijd. De oplossing heet namelijk Klus-Connect. Fred Verriet en Michele Vrijenhoek, beiden woonachtig in Ooij, werden regelmatig geconfronteerd met particulieren op zoek naar de juiste professionals en aan de andere kant zagen zij dat deze vakmensen het moeilijk hebben met het vinden van opdrachten. Het bracht hun op het idee om de krachten te bundelen. Één enkel adres voor alles. Klus-Connect is voor de particulier het geheel kosteloze bemiddelingsbureau met een ruime selectie gekwalificeerde professionals, vertelt Fred. Met ons uitgebreide netwerk bent u als opdrachtgever gegarandeerd van betaalbare kwaliteit. Het is echt alles omvattend, van een kleine klus of verbouwing, tot het realiseren van een complete aanbouw. Michele vult aan: Het moet zo zijn dat u als particulier niet meer hoeft te zoeken, of het nu om iets kleins of groots gaat. Bij ons kunt u echt voor alles terecht. Onze vakmensen hebben allen een enorme ervaring en kennis op hun eigen vakgebied. ‘Snel, goed en betrouwbaar werk’ is het uitgangspunt en de manier waarop zij te werk gaan. Ook heeft het een sociale insteek. Wij proberen ook om op deze manier vakmensen uit de regio aan het werk te houden. Heeft u een klus of een verbouwing maar kent u niet de juiste vakmensen om deze klus te klaren? Neem dan gerust contact op met Klus-Connect. Graag vertellen Fred en Michele u geheel vrijblijvend wat zij voor u kunnen betekenen. Tel. 06-41816620 of 06-53275541.DSC_2180Klus connect (Large)