28 februari 2015

Afscheid van twee SPAR legendes.

Vanmorgen hebben veel klanten, verenigingen en andere belangstellenden afscheid genomen van twee SPAR legendes in de Spar supermarkt van de familie Looijschelder in Ooij.  Leo en Eef Looijschelder hadden hun laatste officiële werkdag voor de grote verbouwing van de zaak. De zaak wordt vanaf nu drastisch verbouwd en op 11 maart a.s. zal dan een geheel vernieuwde SPAR geopend worden welke geleid zal gaan worden door Peter Looijschelder, de zoon van Leo. Ook de oudste klant van de familie Looijschelder, mevrouw Nel Voerman, bijna 102, was naar de zaak gekomen om dit afscheid mee te vieren Van het personeel kregen ze een door de Ooijse schilder Couwenberg gemaakt schilderij, dat na de hernieuwde opening in de winkel kan worden opgehangen, naast het schilderij van de grondlegger van de zaak, Jo Looijschelder, dat eveneens door Couwenberg was gemaakt. zie de foto’s. DSC_3630 SPAR (Large)