6 december 2014

Sinterklaas naar basisschool Opweg in Ooij

Vrijdagmorgen, 5 december, bracht Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten een bezoek aan basisschool Opweg in Ooij. Deze keer had Sinterklaas de hulp van het Nederlandse leger ingeroepen om naar de school te gaan. Hij kwam zelfs per boot. Een legervoertuig met daar achter een boot was deze bijzondere manier van vervoer. Omdat een hoogwerker in de straat voor de school bezig was, was het onmogelijk voor die combinatie om rechtstreeks bij de school te komen, maar dat was geen probleem. De kinderen kwamen allemaal op straat en zo kon het gezelschap toch van alle kanten bekeken worden door de kleuters van Opweg. In de school werd de Sint verrast door allerlei optredens van de leerlingen van de onderbouw. De bovenbouw vierde het op hun eigen manier, met surprises in de klas. DSC_1606 (Large) zie de foto’s  DSC_1566 Sint Opweg (Large)DSC_1532Sint Opweg (Large)