19 november 2014

Open Huis in het Geefhus te Beek (Kulturhus)

SAMSUNGHet Geefhus (gevestigd in het Kulturhus te Beek)  bestaat alweer 1 jaar! Een bijzonder jaar, waar alle 15 vrijwilligers met trots op terugkijken. Zij zagen steeds meer bezoekers binnenkomen: om te geven, om te halen of gewoon voor de gezelligheid. Waarom weggooien als je een ander er nog een plezier mee kan doen? Iets over? Geef het door! Op 22 november willen we iedereen de kans geven met het Geefhusvirus besmet te raken. Dan zijn we tussen 11.00u en 17.00u geopend tijdens de familiedag van het Kulturhus Beek. U vindt ons daar, in het voormalige kantoor van de Oosterpoort. Let wel: het Geefhus neemt alleen kinderkleding, boeken en cd’s/dvd’s aan. Geen huisraad of speelgoed, want onze ruimte is maar beperkt. U kunt ons ook volgen op facebook: FB/Het Geefhus.