31 oktober 2014

Het Persingens kerkje.

Door het plotseling uitvallen van een kunstexpositie heeft het bestuur van De Stichting Het kerkje van Persingen besloten een bijzondere openstelling met eigen materiaal te organiseren.   Agenda: Zaterdag 1 en 8 en zondag 2 en 9 november. De Stichting Het Kerkje van Persingen samen met De Stichting tot behoud van monument en landschap. Met een overzicht van eigen collectie kunst, boeken en beelden. Verkoop van GrafiPersingen prenten, boeken en plattelands brocante. Antieke bidstoeltjes. Opbrengst voor de renovatie van de Kerk in 2016. Openstelling van de toren en bestuurskamer. Informatie over het huren van de Kerk.DSC_7528 Persingens kerkje (Large)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.