29 oktober 2014

D66 Berg en Dal nodigt U uit om kennis te komen maken met de enige sociaal-liberale partij van Nederland.

Op dinsdag 4 november wordt de halfjaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) van D66, afdeling Rijk van Nijmegen in het Kulturhus in Beek georganiseerd.  Vanwege de herindelingsverkiezingen op 19 november in de gemeente Berg en Dal/Groesbeek, zal de ALV dit keer georganiseerd worden in het Kulturhus in Beek. De afdeling D66 Rijk van Nijmegen bestaat naast D66 Berg en Dal ook uit D66 Nijmegen, D66 Beuningen en D66 Wijchen. Vanaf 19.30 is iedereen welkom in het Kulturhus (Roerdompstraat 6, Beek-Ubbergen). Start om 20.00 uur. Op het programma staat onder andere de koers van de D66 afdeling voor 2015 en 2016 en een update van D66 Berg en Dal over de verkiezingen.  Eigenlijk bent U een D66-er, waarom dan geen lid worden van D66?D66 heeft de steun van leden en vrienden nodig om haar geluid te laten horen. Alleen dankzij onze vrienden en leden kan D66 opkomen voor de individuele vrijheid, goed onderwijs, werkgelegenheid, een sterke economie en duurzame vernieuwing. Een open blik op Europa en de rest van de wereld. Politiek die niet door angst wordt geleid, maar gericht is op vertrouwen in mensen. Daarom! Wie zijn toch al die sociaal liberalen in onze nieuwe Gemeente? Een keer kennismaken in een informele setting?Aanmelden in niet nodig. Voel je welkom. Aldus de uitnodiging van D66.d66 Foto introductie RU 2014

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.