29 oktober 2014

Bezoek Samsom aan de PvdA in Millingen uitgesteld.

  •  Na minister Jeroen Dijsselbloem zou de PvdA ook politiek leider Diederik Samsom in stelling brengen voor de verkiezingscampagne in de herindelingsgemeente. Dat zou a.s. zaterdag gebeuren. Hij zou dan een een bliksembezoek aan Millingen brengen. Dat kan echter niet doorgaan, zo meldde lijsttrekker Thieu Hoeken.  “Vanwege privé-omstandigheden”, legt PvdA-lijsttrekker Thieu Hoeken van de herindelingsgemeente Groesbeek uit. “Hij heeft onverwachts pappiedag met zijn dochters.”Het was de bedoeling dat Samsom in gesprek zou gaan met een kleine groep inwoners ‘in huiselijke sfeer’. Ook zou hij korte tijd de gebruikelijke rode rozen uitdelen. “We zoeken nu naar een nieuwe datum”, zegt Hoeken. “Misschien dat hij dan ook iets langer kan.” Er wordt naar een andere datum gekeken. foto:Diederik Samsom,Wikimedia
  • 01._Diederik_Samsom

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.