25 augustus 2014

4e VVLK Kick-Off dag in Leuth

Zondag 24 augustus organiseerde VVLK haar 4e Kick-off dag. Met deze dag gaf de vereniging het officiële startsein voor een nieuw voetbalseizoen. Een ontmoeting van voetballers, trainers, leiders, bestuur, vrijwilligers en gewoon belangstellenden. Nieuwe spelers, teams en begeleiders leren elkaar beter kennen. In het sporten maar ook buiten het voetbal om.  Zoals ook bij de voorgaande edities waren de velden voor sportieve actie in de ochtend voor de senioren gereserveerd en in de middag voor de jeugd. Veel keus was er nog niet want VVLK heeft haar hoofdveld vernieuwd en naast het huidige B-veld ligt een nieuw B-veld. Beiden waren nog niet speelklaar. Vanaf oktober kan er op gevoetbald worden. Het was dus voor alle elftallen een beetje inschikken. Voorzitter Geert Keukens introduceerde de nieuwe hoofdtrainer, Huib Thelosen. Hij komt van BVC’12 en neemt dit seizoen de selectie onder zijn hoede. Ook het 3e elftal heeft dit seizoen met de come back van Ben Bayards een zwaargewicht op coaching gebied. Een 4e elftal is er dit seizoen niet. Daarvoor in de plaats wordt er door 45+ ers meegedaan aan de 7×7 competitie op de zaterdag. Was er vorig seizoen bij de jeugd geen C-elftal, dit seizoen moet de club het zonder B-elftal doen.  Tussen de senioren en de jeugdactiviteiten in was er door de organisatie van deze dag een extra demonstratie geregeld. Valkerij Rijssen was uitgenodigd om een roofvogelshow te verzorgen. Bij de start van de demonstratie stroomde het publiek rijkelijk toe. De medewerkers van Valkerij Rijssen gaven met de meegebrachte vogels een demonstratie van bijna een uur. Uilen, valken, een kookaburra, een gier en vooral Harly, de witkop zeearend maakten hun opwachting en lieten bij menige toeschouwer een goede indruk achter. Jammer genoeg kon de demonstratie niet tot het eind toe afgemaakt worden omdat donkere wolken en een regenbui spelbreker waren.  Toch was het daarvoor en daarna verder goed weer en werd er door de meeste elftallen flink op los gevoetbald. Later op de middag was Theo van Blitz te gast die de dag in het clubhuis met zijn muziek een mooi slot gaf. Het was weer een mooie dag voor jong en oud. Het seizoen 2014/’15 kan beginnen. zie de foto’s DSC_0179 kick off VVLK (Large)