4 juli 2014

Circus en afscheid directie en leerkrachten Basisschool Titus Brandsma Berg en Dal.

Donderdag 3 juli was circus Tadaa op de Titus Brandsmaschool in Berg en Dal aanwezig om de leerlingen te  leren hoe ze echte circusartiesten konden worden Onder leiding van circusdirecteur Tadaa en met hulp van veel enthousiaste ouders werden ’s morgens circustechnieken geleerd. Na de lunch bereidden de kinderen hun act voor die ze aansluitend in een voorstelling voor ouders, familie, vrienden en belangstellenden lieten zien.  Deze themadag stond ook in het teken van afscheid. De zeer betrokken directie Monique Frentrop, Rob de Quillettes en Janette Jansen en Audrey  nemen na vele jaren afscheid van de Titus Brandsmaschool.  Aan het einde van de middag namen ze met een lied en een cadeau afscheid van de directie. Onno Swart maakte de foto’s. zie de foto’s DSC_9314TBS3afscheid (Large)