4 juli 2014

KBO Ooij op stap in het Brabantse land.

De KBO Ooij (Katholieke Belangvereniging senioren 50+ ) hield donderdag 3 juli haar jaarlijkse uitstapje en bezocht enkele leuke plaatsen in Noord-Brabant. Met 57 leden ging het hele gezelschap met de bus van Munckhof en een Ooijse chauffeur (Theo Verriet)  naar het Brabantse Dussen waar de Ambachtelijke klompenmakerij Den Dekker werd bezocht. Hier kon het hele gezelschap op humoristische wijze kennismaken met het oude beroep van klompenmaker, nadat ze daar eerder met koffie en gebak waren ontvangen. Een geweldige ervaring, waarbij de klompenmaker Peter den Dekker de lachers op zijn hand kreeg. Vervolgens werd de lunch gebruikt in restaurant “De Gouden Leeuw” in het Brabantse Terheijden, waarna de reis werd voortgezet naar Klundert. Daar werd een bezoek gebracht aan het Suiker- en Vlasmuseum. Na dit bezoek werd de terugreis aangegaan, terwijl onderweg nog werd gedineerd in “Zalencentrum Het Witte Huis” in het dorp Zeeland.  DSC_1418kbo ooij (Large)