14 mei 2014

Wim Verriet uit Erlecom overleden.

Ons bereikte het droevige bericht, dat op dinsdag 13 mei, thuis in zijn vertrouwde omgeving, Wim  (Wilhelmus Petrus Jacobus) Verriet  is overleden. Wim zou op 19 mei 71 jaar geworden zijn. In plaats daarvan zal de uitvaart nu op zijn verjaardagsdatum plaats vinden. Wij wensen zijn vrouw Anny, de kinderen en kleinkinderen en de rest van de familie en vrienden, heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verdriet.DSCF3950 Wim Verriet-1 (Small)

Wim is  thuis. Er is iedere dag gelegenheid om afscheid van hem te nemen tussen 14.00 en 16.00 uur. Er is een avondwake op zondag 18 mei om 19.00 uur in de St. Hubertuskerk, Kerkdijk 26, in Ooij. We nemen samen afscheid van Wim op maandag 19 mei om 11.15 uur in de Boszaal van Crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 in Nijmegen. Daarna is er een samenzijn in de koffiekamer. Liever geen bloemen, daar werd Wim benauwd van. Graag een gift voor een project van het Longcentrum Dekkerswald.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.