6 januari 2014

Nieuwjaarsreceptie VVLK 2014

 

Zondag 5 januari stond traditioneel de nieuwjaarsreceptie bij  voetbalvereniging VVLK in Leuth op het programma. In het clubhuis op Sportpark “De Duffelt” in Leuth was het rond 15:00 uur gezellig druk.  Voorzitter Geert Keukens ontving de aanwezigen met een bemoedigend woord en de beste wensen voor 2014. Hij gaf zijn kijk op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar en bedankte menig lid en vrijwilliger voor hun inzet. Uiteraard kreeg het behaalde kampioenschap van het eerste elftal ruim de aandacht.   Het was een middag waarop de aanwezige leden en vrienden van VVLK elkaar de beste wensen uitwisselden. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje.  Naast de onderlinge beste wensen werden ook de jubilarissen gehuldigd. Dit jaar waren er zes jubilarissen. 25 jaar lid   Johan Menting; 40 jaar lid  Piet Jansen en Richard Verheijen; 50 jaar lid   Jan Menting en Geert Derksen; 60 jaar lid   Jan van Eck. Het bestuur dankt de jubilarissen voor hun trouwe lidmaatschap en hun inzet. Proficiat jubilarissen en familie!  Het was een gezellige middag. Mede door de stemmingsvolle muziek van Theo van Blitz. Een mooie start van 2014. zie de foto’s. DSC_1230jubilarissen VVLK (Large)