6 januari 2014

Nieuwjaarsreceptie BVC met jubilarissen 2014.

Zoals gebruikelijk tijdens de Nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging BVC’12 werden ook deze keer weer de jubilarissen gehuldigd. 25 jaar lid waren René van Steen (niet aanwezig), Geert en Marco Groothuijse. R. Verheijen en Niels Cornelissen werden gehuldigd voor hun 40 jarig lidmaatschap terwijl Mathieu Creemers, Henk Verploegen, Toon Verhoef en Hans Groothuijse gehuldigd werden voor hun 60 jarig lidmaatschap. De Grootste BVC’er was dit jaar een hele groep. Het eerste elftal van BVC’12, kampioen van 2012-2013 viel deze eer te beurt. Tevens werd tijdens deze receptie afscheid genomen van scheidsrechter Leo Peters (81 jaar)  en van Roy Coopmann, die tm 2013 in het 1e elftal speelde. Zij allen kregen hun onderscheiding of cadeau en bloemen uit handen van voorzitter Dion Awater, die in zijn Nieuwjaarstoespraak memoreerde, dat het heel goed gaat met de vereniging. Er is een contract afgesloten met een nieuwe trainer en in het clubhuis wordt “Bad Beek” geopend. ( een nieuwe fitnessruimte.) De receptie werd druk bezocht. zie de foto’s.DSC_0881 jubilarissen BVC (Large)