23 oktober 2013

Zilveren Waalboogspeld voor Gijs Hoogenboom

DSC_3141naam Hoogenboom. (Large)Gijs Hoogenboom (77) kreeg gistermiddag door  burgemeester Hubert Bruls van Nijmegen de Zilveren Waalbrugspeld opgespeld voor zijn verdiensten voor de stad Nijmegen. Dit gebeurde in de St. Stevenskerk te Nijmegen. Hoogenboom kreegde onderscheiding, die door de gemeente wordt uitgereikt aan mensen die zich op bijzondere wijze inzetten voor de Nijmeegse samenleving, voor zijn werk als stadsgids bij het Gilde Nijmegen in de afgelopen 25 jaar. Hogenboom bedacht onder meer de stadswandelingen door de wijken De Goffert en Hazenkamp. Ook deed hij als lid van het Nijmeegse 4&5 mei-comité onderzoek naar de begraafplaatsen aan de Groenestraat, het Engelse kerkhof Jonkerbosch en Vredehof. zie de foto’s.

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

One Response to Zilveren Waalboogspeld voor Gijs Hoogenboom

  • Bete Gijs,

    Van harte gefeliciteerd met de zilveren Waalboogspeld. Helemaal terecht! Meerdere malen heb ik je in actie gezien en telkens weer met heel je hart! Super.
    Ook Els gefeliciteerd. Achter elke grote man moet een nog grotere vrouw staan. Dat ben je!
    Dank jullie wel!

Geef een reactie