23 oktober 2013

Dorpshuis de Sprong (ver-) bouwt verder.

Dorpshuis De Sprong in Ooij ondergaat de laatste maanden een gedaanteverwisseling. Het hele dorpshuis is aangepakt, de donkere wanden en plafonds zijn licht geworden en aan de voorkant wordt er een stuk bijgebouwd. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Ubbergen, de provincie Gelderland, het Oranjefonds en het VSB fonds, alsmede het Coop. fonds Rijk van Nijmegen. Dinsdag stond er de gele dag een grote kraan van de Wido, welke de ijzeren balken op zijn plaats moest brengen. Men hoopt op 1 december a.s. alles klaar te hebben. zie de foto’s (komen nog meer.)DSC_3016naam Sprong (Large)

 

Facebooktwittergoogle_pluslinkedinmail

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.