2 september 2013

Kamperen bij hotel Golden Tulip Val Monte voor het goede doel ShelterBox

Bij hotel Golden Tulip Val Monte is het mogelijk om in een ShelterBoxtent te overnachten.  Gasten mogen in een ShelterBoxtent in de prachtige tuin van Golden Tulip Val Monte overnachten (maximaal 2 nachten) indien zij een minimale donatie doen van € 75 aan het goede doel ShelterBox. Golden Tulip Val Monte biedt de overnachters gratis een ontbijt aan.  Vrijdag 6 september vindt om 12.00 uur de officiële opening plaats. ShelterBox & Rotary: ShelterBox is een internationaal noodhulpfonds die wereldwijd voorziet in noodonderdak, warmte en waardigheid voor mensen die getroffen zijn door (natuur-)rampen. Begonnen als het idee van een enkele Rotarian met de steun van zijn Rotary Club in 2000, is ShelterBox inmiddels uitgegroeid tot een Rotary Project Partner binnen de meer dan 100-jarige geschiedenis van RotaryDe steun vanuit Rotary bedraagt ongeveer 50% van de donaties die ShelterBox ontvangt. De rest is afkomstig van bedrijven en particulieren, die al dan niet zijn geïnspireerd door Rotary-acties. Tot nu toe steunen circa 5000 Rotary Clubs wereldwijd ShelterBox op één of andere manier.  Golden Tulip Val Monte wil hier graag een steentje aan bijdragen. Voor meer informatie: www.shelterbox.nl.  Golden Tulip Val Monte : Aan de rand van Nijmegen, in het dorp Berg en Dal, ligt in de bossen en op de heuvels viersterren hotel Golden Tulip Val Monte. Vanuit het prachtige park rondom het hotel, het hooggelegen terras en de Panoramazaal, heeft u een schitterend uitzicht over de 90 meter lager gelegen polders. Het hotel beschikt over 24 multifunctionele zalen voor grote en kleine bijeenkomsten en 124 kamers en een grote tuin. Gouden Green Key-keurmerk, gratis parkeren en gratis wifi. Voor meer informatie: www.goldentulipvalmonte.nl.