2 september 2013

Eefje van Schoonhoven (Leuth) overleden.

Afgelopen zaterdag is thuis, in haar vertrouwde omgeving, Eefje van Schoonhoven uit Leuth op 59 jarige leeftijd overleden. Eefje was al enige tijd ziek, maar haar overlijden kwam toch nog onverwachts. Wij wensen haar man Willem, zoon Jan, Bo en kleinzoon Jelte, alsmede de overige familieleden en vrienden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

DSCF3405 Eefje van Schoonhoven naam

De uitvaartdienst zal worden gehouden op woensdag 4 september om 10.30 uur in de “Boskapel”, Graafseweg 276 te Nijmegen.  Aansluitend zal omstreeks 12.00 uur de begrafenis plaatsvinden op begraafplaats “Rustoord”, Postweg 60 te Nijmegen. Eefje is thuis, waar dagelijks van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur gelegenheid is om afscheid te nemen en de familie te condoleren.