2 september 2013

Team de Kunning gaat door.

Na een korte zomerstop is Team De Kunning uit Millingenaan de Rijn terug van weggeweest. In deze zomerstop kregen we het treurige bericht binnen, dat de Millingse ALS patiënt Ton Hubbers afgelopen week is overleden in de strijd tegen die verschrikkelijke ziekte. Een verschrikkelijk bericht. Team De Kunning wenst zijn vrouw, kinderen, familie en vrienden heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Tijd voor een nieuwe ronde in het gevecht tegen de verschrikkelijke ziekte ALS. Afgelopen jaar was een achtbaanrit vol emotie, lol, sportiviteit en doorzettings-vermogen. De steun, die we van iedereen hebben gekregen, heeft ons doen beseffen dat dit “project” niet na een jaar mag stoppen. Zeker niet, als je ziet hoe onbekend de ziekte ALS nog steeds is bij het grote publiek en hoe weinig aan deze ziekte te doen is.
Komend jaar zal Team De Kunning weer geld gaan inzamelen voor medisch onderzoek naar ALS en als tegenprestatie zullen wij weer de Mont Ventoux in Frankrijk gaan beklimmen. De samenstelling van het team zal iets veranderen.Het grootste gedeelte van het team zal er weer bij zijn. De komende tijd zullen we ons bezig houden met de voorbereidingen voor 2014. Vanaf vrijdag 4 oktober zullen we 2-wekelijks op vrijdag, telkens nadat de Rozet is uitgekomen, een item plaatsten op www.youtube.com/teamdekunning, waarmee we terugblikken op de Tour du ALS 2013. Ook zal de website grondig onder handen genomen worden, zodat we deze gemakkelijker kunnen updaten en dat onze sponsoren nog beter uitgelicht worden. Voor al het nieuws van Team De Kunning verwijzen we je graag door naar www.facebook.com/teamdekunning.  Wil je nu al direct je donatie kwijt, kijk dan op www.dekunning.nl, voor de link naar de donatiepagina..!
Paul Hendriks, captain Team De Kunning.