19 augustus 2013

Ladies Event in Dispel Ooij

Zondag, 18 augustus u hebben Sfeervol Brocante, Bags, Jewels & More & Beautysalon Lynn een event speciaal voor alle ladies georganiseerd in gebouw “Dispel” te Ooij.  Aanvankelijk was het de bedoeling dat dit event in Ubbergen aan de Ubbergensdijk 22 georganiseerd zou worden, maar de slechte weersvoorspellingen  hebben er toe geleid, dat uitgeweken werd naar Ooij. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de bezoekers genieten van alle laatste trends op het gebied van modeaccessoires, woonaccessoires & uiterlijke verzorging. Maar ook kon men de handen laten verwennen & verzorgen en kon men de  make-up producten van Malu Wilz ervaren! Er waren veel bezoekers rn de middag werd druk bezocht. Het was het eerste ladies Event, maar door alle positieve reacties is dit wel voor herhaling vatbaar. zie de foto’s. DSC_6722kopie