18 augustus 2013

Derde Kick-off dag bij VVLK

Bij VVLK op Sportpark ‘De Duffelt’ in Leuth werd zondag 18 augustus voor de 3e keer de Kick-off dag georganiseerd.  De officiële start van het nieuwe voetbalseizoen en een mooi moment voor nieuwelingen om elkaar en de vereniging eens wat beter te leren kennen.  DDSC_6645naame ochtend was voor de senioren gepland en die begonnen helaas onder een zwaar wolkendek dat het vocht rijkelijk losliet. Met regen dus. De sfeer was er niet minder om. VVLK 2 begon om 10:00 met een  vriendschappelijke wedstrijd tegen Volharding 4 uit Vierlingsbeek. Met 4 – 3 trokken de bezoekers uiteindelijk aan het kortste eind. Maar dat alles mocht de pret niet drukken want de muziek, Just – Me uit Groesbeek, had zich inmiddels geïnstalleerd en de eerste vrolijke geluiden klonken in het clubhuis en over de velden. Toch bleef het ook tijdens de training van de VVLK-selectie en gedurende de onderlinge wedstrijd tussen VVLK 3 en VVLK 4 doorregenen. Pas tijdens het intermezzoprogramma werd het droog. Daarvoor stond een optreden van de politiehondenvereniging MTVUO op het programma. Onder ruime belangstelling werd de presentatie gegeven. Aansluitend gaf voorzitter Geert Keukens in een korte toespraak aan waar het dit seizoen om draait. Hij bedankte met name de vrijwilligers die zich de afgelopen tijd volop hebben ingezet voor de verbouwing van het clubhuis.  De middag was voor de jeugd. Nu onder een heerlijk zonnetje werden de elftalfoto’s genomen en werd er een klein voetbalprogramma afgewerkt. De aanwezigen genoten zichtbaar van de zon, het terras, het bijpassend drankje, het voetbalspel en de gemoedelijke babbel met elkaar. Voor de kids werd het springkussen geplaatst. Zo werd het toch nog een geslaagde dag. Op naar weer een mooi voetbalseizoen. zie de foto’s.