20 juli 2013

De intocht van de Nijmeegse 4Daagse .

Na vier dagen zonneschijn namen 39.396 wandelaars uiteindelijk hun welverdiende beloning in ontvangst. Op deze laatste dag – met als klapstuk de Via Gladiola – vielen helaas 359 lopers uit. En als vanouds stond de politie weer swingend het verkeer te regelen op de St. Annastraat-Groenestraat en dat trok weer veel bekijks. Maar de beide agenten hadden deze keer “concurrentie” van een blonde nimf in bikini, welke daar ook swingend op het dak bellen stond te blazen of anderszins aan het opvallen was. Menig wandelaar keek dan ook verrukt omhoog om vervolgens naar haar te zwaaien. Na enkele uren greep de politie in omdat men bang was, dat ze er af zou vallen, zo luidde de verklaring van de daar aanwezige politiemensen.  Stichting DE 4DAAGSE bedankt via Facebook  alle wandelaars, supporters, partners, sponsoren en de stad Nijmegen voor weer een fantastische Vierdaagse! zie de foto’s

DSC_3686