21 juli 2013

Feest voor 100 jarige Nel Voerman

Zaterdag werd Nel Voerman uit Ooij 100 jaar en dat was voor Spar ondernemer Leo Looijschelder uit Ooij een reden om haar een feestje aan te bieden. Daarbij is ze al 72 jaar klant bij de familie Looijschelder.  Samen met de Ooijse verenigingen, de schutterij Eendracht, muziekvereniging de Ooijse Toekomst en carnavalsvereniging de Deurzakkers (ze wordt al jaren tijdens de carnaval bezocht als “Oudste inwoner” alsmede horecabedrijf de Vink vond dat deze zaterdag plaats. Mevrouw Nel Voerman werd per open koets van huis gehaald en begeleid door de muziek van het tamboerkorps van de schutterij Eendracht en de Ooijse Toekomst, werd ze vervolgens naar zaal de Vink gebracht, waar ze samen met haar 4 jaar jongere zus en de andere familieleden een muziek- en vendelhulde kreeg aangeboden. In de zaal vond vervolgens een receptie plaats, waar ook het bestuur van de Ooijse KBO (Katholieke bond voor senioren 50plus) aanwezig was, die haar het erelidmaatschap van de KBO aanboden. Burgemeester Paul Wilbers was namens de gemeente Ubbergen aanwezig en bood haar, behalve zijn grappige toespraak, ook een boeket bloemen van de gemeente Ubbergen aan. zie de foto’s

2013-07-20-058

De foto’s van de rondgang zijn van Ad de Jongh