17 juli 2013

Vierdaagse 2013 woensdag

Vandaag was de tweede dag van de Vierdaagse, die daarbij ook de Waalkade passeerde. Al behoorlijk vroeg kwamen de eerste wandelaars via de Oude Haven en de Lage Markt naar de Waalkade, waar het een gezellige boel was. Omdat de woensdag de Roze woensdag is, liepen veel wandelaars in het roze en hadden ook veel toeschouwers deze kleur aan of bij zich. Bij de Pannenkoekenboot werden gratis pannenkoeken uitgedeeld en Liptonice stond met een aantal standjes hun drankjes gratis aan te bieden aan de wandelaars, met als gevolg veel lege blikjes langs de Waalkade. En ook deze tweede dag mag er wezen. 40.719 deelnemers kwamen over de finish met 857 uitvallers. Een topprestatie! Morgen wacht een nieuwe uitdaging: de Zevenheuvelenweg in Groesbeek-Berg en Dal. zie de foto’s.

DSC_0251

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.