18 juli 2013

Vierdaagse concert Politiekapel gelderland-Zuid in Maldensteijn

Woensdagavond gaf de Politiekapel Gelderland-Zuid, samen met het Tamboer- en Lyrakorps een Vierdaagseconcert in Maldensteijn in Malden. Het werd een geweldig optreden, waarbij al direct duidelijk was, dat de nieuwe dirigent van de kapel heel wat in zijn mars heeft. De vonken spatten er af en het werd helemaal prachtig, toen de kapel in drie minuten een medley speelde met 40 bekende nummers, gevolgd door een optreden met allemaal bekende nummers van Adèle. Het optreden werd afgesloten met een gezamenlijk optreden van de kapel en het TLK met het spelen van de Vierdaagsemars. geweldig. De Nationale Politie mag trots zijn, dat ze zo’n geweldig muziekkorps onder hun gelederen hebben. zie de foto’s 

DSC_1216Politiekapel