20 maart 2013

7e en 8e AED geplaatst in Leuth en Berg en Dal

Woensdag zijn in Leuth en Berg en Dal de 7e en 8e Ubbergse AED defibrilators geplaatst . Daarmee is weer een bijzondere uitbreiding gedaan van het dekkingsgehalte van AED’s in de gemeente Ubbergen. Een kast, met daarin de defibrillator van de EHBO vereniging Leuth, is geplaatst aan de buitenmuur naast de ingang van het kantoor bij hoveniersbedrijf  “De Overhaag ” Lieskes Wengs 2 in Leuth. De andere kast werd opgehangen in de hal van de middelste flat (flat B nrs 92-138) aan de Stollenbergweg in Berg en Dal. Deze hal is vrij toegankelijk en iedere bewoner van Berg en Dal kan daar bij. Dit houdt tevens in dat de inwoners van Berg en Dal binnenkort de gelegenheid krijgen om  gratis de  AED cursus te volgen. Daarom wordt binnenkort huis aan huis in Berg en Dal een formulier verspreid, waarmee de bewoners zich kunnen aanmelden voor deze cursus. De AED vereniging heeft onlangs ook een nieuwe website gelanceerd en deze is te breiken onder deze naam: www.aedbeheerubbergen.nl Het plaatsen van de AED’s was mede mogelijk gemaakt door een gift van het Cooperatiefonds van de Rabobank Rijk van Nijmegen. Wilt u nog informatie dan kunt u bellen naar Ineke van Hattem. tel.nr. 06- 17422051. zie de foto’s.

DSC_8693_AED_Leuth DSC_8776_AED_Berg_en_Dal

 

 

 


AED locaties in de gemeente Ubbergen:

Ooij:  Postdistributiecentrum Reinier van Ooiplein

Leuth: Vriendenkring Steenheuvelsestraat 39

Leuth: De Overhaag Lieskes Wengs 2

Beek: Wijnkoperij Jos Peters, Nieuwe Holleweg 1

Ubbergen: Rijksstraatweg 56

Kekerdom: UNA, Weverstraat 58

Erlecom: Bedrijf Veenstra, Erlecomseweg 42

Berg en Dal: Flat Stollenberg Stollenbergseweg  ? Flat B  (middelste flat)

Hopen dit jaar nog te plaatsen:

In de Smorenhoek Beek

Ooij tegen het gebouw Dispel