20 maart 2013

Vrachtauto Verriet Dienstverlening teruggevonden.

De in de nacht van vrijdag op zaterdag in Ooij gestolen vrachtauto van Geert Verriet (Verriet Dienstverlening), is door de politie aangetroffen in Geldermalsen. De vrachtauto was gedeeltelijk gestript en zo was de laadbak geheel verdwenen. De daders hebben de auto in een woonwijk geparkeerd, omdat kennelijk elders de grond te heet onder hun voeten was geworden. Vandaag is de gestripte vrachtauto door takelbedrijf Schamp uit Ooij weer naar Ooij gehaald. Tips blijven welkom bij de politie op 0900-8844 of bij Geert Verriet. zie de foto’s.

DSC_9038auto_Geert_Verriet

De bak is met geweld van de vrachtauto getrokken, waardoor het chassis beschadigd is. Maar volgens Sjaak Schamp, die hem weer gaat opbouwen, maakt hij er weer een “nieuwe” van.