13 februari 2013

Dagbladbezorgers Gelderlander lastig gevallen.

image-3350071Vanmorgen vroeg (rond 06.15 uur) zijn in Ooij de jonge dagbladbezorgers van de Gelderlander  in de Pr. Mauritsstraat en in de Kon. Julianalaan lastig gevallen door lastige, waarschijnlijk dronken, jongens. De jongens hebben kranten van de bezorgers (die inmiddels zelf het zekere voor het onzekere genomen hadden en weggelopen waren,  meegenomen en daardoor werd in een deel van het dorp Ooij de Gelderlander niet bezorgd, temeer omdat de jongens daarna niet meer wisten, waar ze wel en waar ze niet geweest waren. De politie is ter plaatse geweest. De gedupeerde abonnees van de Gelderlander hebben in de loop van de dag alsnog hun krant gekregen en zijn door een medewerker van de krant gebeld met deze verklaring en het feit, dat de bezorgers er niets aan konden doen dat de krant niet bezorgd is.