14 februari 2013

Jeroen Caerteling nieuwe wijkagent Ubbergen en Millingen.

Sinds 1 februari is Jeroen Caerteling (47) de nieuwe wijkagent voor de gemeenten Ubbergen en Millingen aan de Rijn. Hij volgt hiermee André Vreemann op, die vanaf de vorige reorganisatie bij de politie in 1994 de wijkagent van beide gemeenten is geweest. André gaat de laatste paar jaar van zijn politietijd nu als wijkagent in Groesbeek doorbrengen. De in Wijchen woonachtige Jeroen Caerteling, die geboren en getogen is in Nijmegen, is sedert 1999 bij de politie en werkt sinds 1 januari 2011 in het team Groesbeek, eerst als SPA (Senior projectagent) Jeugd en OOV (Openbare orde en veiligheid) en hij was verantwoordelijk voor het aansturen en contacten met de grote voetbalclubs m.b.t. risicowedstrijden. Met die ervaring is hij nu aan het wijkagentschap begonnen. Hij handhaaft het spreekuur in het gemeentehuis van Millingen aan de Rijn op dinsdagavond van 18.00 uur tot 19.30 uur. Telefonisch is hij bereikbaar op het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844. Is hij in dienst, dan wordt er doorgeschakeld naar zijn telefoon en anders wordt er een bericht achter gelaten. zie de foto’s van Jeroen.

DSC_5719_Jeroen_Caerteling