1 januari 2013

SVO huldigt haar jubilarissen tijdens Nieuwjaarsreceptie

SVO’68 hield vandaag haar jaarlijkse Nieuwjaarsreceptie in haar clubgebouw op sportterrein De Kempkes in Ooij. Veel leden waren naar het feest gekomen, waar ze getrakteerd werden op muziek van DJ Robert Pouwels en waar ze op een leuke manier op de foto konden gaan. Tijdens de receptie werden drie leden gehuldigd voor hun jarenlange lidmaatschap van de vereniging, terwijl dat bij drie andere leden op een later tijdstip zal gebeuren, omdat zij verhinderd waren. Deze laatste drie, t.w. Hans Arts, Berend Verhoeven en Wim Zweverink, zijn alle drie 40 jaar lid van de vereniging. De andere drie, René Dusseldorp, 40 jaar lid, Joost Koks en Johan Looijschelder, elk 25 jaar lid, kregen hun onderscheiding en een bos bloemen uit handen van voorzitter Bart Willems, die tijdens zijn Nieuwjaarstoespraak ook nog bekend maakte, dat de huidige trainer, Bas Hendriks, zijn contract weer met een jaar ging verlengen. Dit gebeurde ook deze middag. zie de foto’s 2013

DSC_5887_jub_SVO

Foto’s van vorig jaar 2012, klik hier.