1 januari 2013

Geen brandweerinzet in de MUG gemeenten

DSCF1746De brandweerkorpsen van de gemeenten Millingen aan de Rijn, Ubbergen en Groesbeek hebben de afgelopen Nieuwjaarsnacht niet in actie hoeven komen. Er was voor de drie korpsen geen enkele melding en dat betekende op dat gebied een rustige overgang van oud op nieuw. We werd er heel veel vuurwerk verstookt en dat ging nog heel lang door. Ook de politie sprak van een rustige nacht, hoewel de politie van het team Groesbeek vanmorgen vroeg toch nog even in Beek-Ubbergen in actie moest komen. In Beek werden twee Groesbekenaren aangehouden voor zware mishandeling. Deze twee mannen  van 17 en 22 jaar oud zijn dinsdagochtend om 05.45 uur aangehouden bij een horecagelegenheid aan de Rijksstraatweg in Beek. Daar zou het tweetal twee andere mannen mishandeld hebben. Rond 05.00 uur kreeg de politie melding van een flinke vechtpartij in het café. Ter plaatse troffen agenten twee gewonde mannen op straat aan. Beiden hadden hoofdletsel, één van hen zwaar. Het betreft twee inwoners van Beek van 39 jaar en van 23 jaar. Beiden zijn naar het ziekenhuis overgebracht. De mishandeling zou gevolgd zijn op een woordenwisseling tussen de verdachten en de slachtoffers. Toen de politie ter plaatse kwam waren de twee daders gevlucht. Getuigen konden echter de verblijfplaats van de verdachten vertellen, waarop agenten de twee daar aanhielden. Dit was in een woning in Beek, in de nabijheid van het café.Het tweetal is ingesloten.
De politie zoekt nog getuigen van deze mishandeling.

Omroep Gelderland!!!

BEEK-UBBERGEN – De politie zoekt getuigen en beelden van de zware mishandeling, dinsdagochtend, van twee mannen in Beek-Ubbergen. De slachtoffers, twee inwoners van Beek van 23 en 39 jaar, liggen met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis.

Volgens de politie volgde de mishandeling op een ruzie tussen de slachtoffers en twee andere mannen.

Agenten vonden de twee gewonden op straat. Getuigen zetten de politie op het spoor van de verdachten, twee inwoners van Groesbeek van 17 en 22 jaar. Ze werden in een nabijgelegen woning aangehouden.

De politie hoopt dat getuigen het incident hebben gefilmd en vraagt hen nadrukkelijk zich te melden.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.