12 oktober 2012

Werkzaamheden Bredestraat Leuth

Vandaag wordt er de hele dag gewerkt aan de Bredestraat in Leuth. De bermen worden aangevuld en er wordt een verkeersdrempel aangelegd om het “sluipverkeer” zoals dat genoemd wordt, af te remmen. maar het is natuurlijk niet alleen sluipverkeer. Voor de inwoners van het dorp Leuth is het de enige weg om nog richting Nijmegen hun dorp te verlaten, nu ook de route via de paralleweg van de Steenheuvelsestraat geblokkeerd is. Tijdens deze werkzaamheden stonden er aan beide zijden van de Bredestraat verkeersregelaars, die het soms erg moeilijk hadden, omdat menig automobilist er toch door wilde. Er werd behoorlijk wat gescholden (en dat was niet eerlijk tegenover de verkeersregelaars), maar de meeste automobilisten toonden begrip. Vanaf 15.00 uur donderdagmiddag stond er een “lichtkrant” bij de rotonde in de St. Hubertusweg vanuit de richting Beek met als tekst, dat de Bredestraat op vrijdag afgesloten was. zie de foto’s.

DSC_2971_Bredestraat

De werkzaamheden zijn in de middag afgerond, waarbij ook een “venijnige” drempel is gelegd. Wel heeft men verzuimd om het wegdek schoon te maken, waardoor, mede als gevolg van de regen een behoorlijke modderpoel ontstond.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.