12 oktober 2012

BS Bijenveld sluit Boekenweek af met goochelaar.

Vrijdag 12 oktober sloot basisschool ’t Bijenveld de kinderboekenweek af met de voorstelling “Hallo wereld in 80 dagen “ met goochelaar en buikspreker Aarnoud Agricola. (voor meer informatie: www.goochelaar.biz) Dit gebeurde tijdens twee voorstellingen voor de onderbouw en voor de bovenbouw. Voor zowel groot als klein een geweldig optreden, waarbij de kinderen zelf betrokken werden. Na afloop van de voorstellingen werden de prijzen uitgedeeld aan de wannaars van de tekenwedstrijd van vorige week, waarbij de bezoekers van de “Boekenhap” stickers konden plakken op de voor hen mooiste tekening. zie de foto’s.

DSC_2756_Bijenveld

One Response to BS Bijenveld sluit Boekenweek af met goochelaar.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.