17 september 2012

Speelgoed en kledingbeurs in basisschool Opweg.

De werkgroep van basisschool “Op Weg“ organiseert een speelgoed- en kledingbeurs op zaterdag 22 september 2012 van 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: basisschool “Op Weg”, Pr. Beatrixstraat 55 te Ooij. De entree is € 0,50 (kinderen onder begeleiding hebben gratis toegang). Tijdens de beurs wordt u in verband met diefstal dringend verzocht geen tassen mee naar binnen te nemen. Deze kunt u in bewaring geven bij de ingang. U krijgt deze bij de uitgang weer terug. Vanwege voorschriften van de brandweer mogen kinderwagens en/of buggy’s niet meegenomen worden in de school.  Wanneer u kleding of speelgoed in wilt brengen, vragen wij u om één mail te sturen aan het onderstaande e-mailadres. U krijgt dan van ons een eigennummer en informatie over de werkwijze. U bepaalt zelf de verkoopprijs van uw in te brengen spullen. Bij verkoop van het artikel betalen wij u 75% daarvan uit, de andere 25% is voor de kinderen van de basisschool. Hiervan wordt extra materiaal voor school aangeschaft.  De inbreng is vrijdag 21. september van 17.00 tot 19.00 uur. De uitbetaling is zaterdag 22. september van 15.30 tot 16.00 uur. Naast kinderkleding (geen zomerkleding) kunt u alles inbrengen wat voor kinderen tot ± 12 jaar is bedoeld: speelgoed, kinderwagens, kinderfietsen, fietsstoeltjes e.d.  Kapotte spullen worden niet aangenomen. Alles wordt op eigen risico ingebracht. speelgoedenkledingbeursooij@gmail.com