21 augustus 2012

Finale SVO Open Team Tennistoernooi 2012

Afgelopen zondag vond op de tennisbanen van SVO tennis in Ooij de finale plaats van het Open Teamtoornooi van de vereniging. Onder tropische omstandigheden werden de wedstrijden gespeeld, waarvan door Herman Leensen foto’s zijn gemaakt. Zie de foto’s.

P8197478_finale

 

Teamtoernooi van 9 t/m 19 augustus 2012,
Ook dit jaar is ons jaarlijks terugkerend teamtoernooi weer succesvol verlopen. Er waren 34 teams, 4 meer dan in 2011. Dit jaar kon er ook weer gemengd dubbel worden gespeeld! Tijdens het toernooi is er een ½ uur oponthoud geweest vanwege de regen. Het weer werkte erg mee, er moest zelfs gesproeid worden tussen de partijen door! Ondanks de grote hitte (35 graden) in het laatste weekend is er geen enkele afmelding geweest. Voor de organisatie is dit erg prettig. Eén afmelding van een team brengt nogal wat organisatie met zich mee. De teamcommissie had gedaan wat in hun vermogen lag zoals voor extra water en parasols
gezorgd. Alleen de zon kon niet worden getemperd! Wij hopen dat de teams die dit jaar gespeeld hebben zich volgend jaar weer inschrijven zodat 2013 ook een succes gaat worden. Namens de commissie van het Teamtoernooi
René Hoegen