14 april 2012

Jaarconcert Edelweisz in Kerstendal Berg en Dal

‘In the Spotlights’. Dat was het thema van het jaarconcert 2012 van Muziekgezelschap Edelweisz uit Berg en Dal. Ieder jaar verzorgt Edelweisz een groot concert in Gemeenschapshuis Kerstendal in Berg en Dal. Dit jaar was het concert op zaterdagavond 14 april. Het orkest staat onder leiding van Theo Jetten. Veel op het programma had te maken met het thema ‘In the Spotlights’. Er waren deze avond veel variërende solo’s te horen. O.a. van de jongste leerling-muzikanten die nog niet zo lang bij het orkest spelen. Een belangrijke gast op deze avond was de vernieuwende en eigentijdse accordeonist Rik Cornelissen. Als gastsolist bij dit concert  heeft Cornelissen Viaggio van jazzaccordeonist Richard Galliano gearrangeerd voor fanfare en dit speelde hij deze avond als wereldpremière , samen met Edelweisz.  Ook het jeugdorkest, onder leiding van Danny Eissing, liet zich deze avond weer horen.  website: www.edelweisz-bergendal.nl.

zie de foto’s

DSC_3860_Edelweisz