23 januari 2012

Nieuwjaarsbijeenkomst Ondernemend Ubbergen

Vanavond hield “Ondernemend Ubbergen” (v/h Federatie Ubbergse Ondernemers) haar jaarlijkse Nieuwjaarsbijeenkomst in Hotel-Restaurant ’t Spijker te Beek. Sprekers waren voorzitter Wim Jansen en burgemeester Paul Wilbers. De eerste met een wat serieuzere toespraak, de tweede met de van hem bekende humoristische toespraak, waarbij hij eindigde met een prachtig verhaal over de aankoop van een nieuw matras. Dit tot grote hilariteit van de aanwezigen. En natuurlijk werd er gesproken over de samenwerking met de buurgemeenten, waarbij burgemeester Paul Wilbers aangaf, dat als hij straks met pensioen was, hij ook ondernemer wordt en een snelcursus “Groesbeeks leren” zal aanbieden aan de ondernemers.  zie de foto’s.
DSC_5175_Ubbergse_ondernemers