9 januari 2012

Taxibedrijf Sjaak Schamp in Ooij stopt.

Sjaak Schamp uit Ooij, overal bekend om zijn lach, zijn taxibedrijf en zijn kraanwagens, heeft de afgelopen week voor het laatst zijn ritjes als taxichauffeur uitgeoefend. Eigenlijk had Sjaak al op 1 januari willen stoppen, maar door een misverstand bij Kalorama, waar Sjaak veel mensen voor vervoerde, moest hij nog een weekje langer doorgaan. Sjaak heeft 28 jaar geleden het taxibedrijf van Piet van Raaij in Erlecom overgenomen en in de daarop volgende jaren heeft hij met zijn Ooijse Taxi Centrale, duizenden mensen vervoerd. De laatste jaren hoofdzakelijk mensen in de zorg. I.v.m. het bereiken van de 65 jarige leeftijd, heeft hij nu besloten om daarmee te stoppen. Maar hij gaat natuurlijk nog wel door met zijn takel- en bergingsbedrijf, waar hij al weer een nieuw bergingsvoertuig voor aan het bouwen is.  zie de foto’s.

DSC_8639_Sjaak