9 januari 2012

Prins Jan de Derde prins bij de Berggeiten in Berg en Dal

Tijdens de afgelopen zaterdagavond gehouden Prinsenverkiezing van Carnavalsvereniging de Berggeiten in Berg en Dal is Jan janssen gekozen tot nieuwe prins van de Berggeiten. Jan, in het dagelijks leven adjudant bij de Koninklijke Marechaussee, zal dit jaar als Prins Jan de Derde door het leven gaan. Jan is getrouwd met Elise Bakker, die haar roots in Ooij heeft. De prinsenreceptie voor de nieuwe prins zal op zaterdag 21 januari a.s. worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur in gemeenschapshuis Kerstendal.

IMG_1481_jan_en_Elise

Afgelopen Zaterdag heeft in Gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal het traditionele Prinsenbal van de C.V. de Berggeiten plaatsgevonden.
Tijdens dit Prinsenbal is de Prins van het afgelopen jaar, Prins Jan II de Bomenzager afgetreden om plaats te maken voor de dan nog onbekende nieuwe Prins. De nieuwe Prins is dit maal niet op de traditionele kist act opgekomen maar op een sensationele van de gelijknamige televisie serie Topgear-act. Hij kwam op als het personage van de “onbekende” autocoureur The Stig.
Nadat de helm van de Stig werd afgezet bleek dat de Prins voor het aankomend jaar de ras Berg en Daller,  Jan Janssen was, die aankomend carnavalsjaar door het leven zal gaan als Prins Jan III “de Geiterijer” dit met een knipoog naar de Bokkenrijders.
Zaterdag 21 januari 2012 is er van 19.00-21.00uur in gemeenschapshuis Kerstendal te Berg en Dal gelegeheid Prins Jan III te feliciteren.
Voor meer informatie: www.berggeiten.nl