9 januari 2012

Parkeren nog steeds gratis in Nijmegen.

De monteurs van de leverancier van de Nijmeegse parkeerautomaten zijn nog steeds bezig de software van 260 parkeerautomaten in de stad te vervangen. maar dat wil niet zeggen, dat het deze week allemaal in orde komt, zo liet een woordvoorder van de gemeente Nijmegen weten. “Daarom zeggen we: voorlopig nog gratis parkeren in de stad “, zegt de woordvoerder van de verantwoordelijke wethouder Henk Beerten. De gemeente laat ook weten coulant te zullen zijn op het moment dat de automaten weer werken. ‘We gaan niet meteen de eerste dag alweer bekeuringen uitdelen’, zegt de woordvoerder. Het gratis parkeren heeft tot dusver niet voor problemen gezorgd. Er was ook geen grote toeloop van bezoekers in de stad, ondanks de koopzondag tijdens het afgelopen weekend. zie de foto’s

DSC_9540_gratis_parkeren