21 december 2011

Nieuwe praktijk Dr. Krijgsman in Ooij.

Op maandag 2 januari 2012 zal de nieuwe dokterspraktijk van huisarts Krijgsman aan de Kerkdijk 24 in Ooij zijn deuren openen. Met veel enthousiasme is er twee jaar hard gewerkt om deze verandering te realiseren. In september 2011 ging het aannemersbedrijf van start met de verbouwing van het voormalige woonhuis, dat op slechts een steenworp afstand ligt van de huidige praktijk. In het nieuwe pand heeft de doktersassistente een grotere werkruimte tot haar beschikking. Er wordt een extra behandelkamer in gebruik genomen en voor de toekomst is er ruimte voor een huisarts in opleiding. Er is speciale aandacht besteed aan verlichting, privacy en (rolstoel)toegankelijkheid. Op het terrein van de praktijk wordt nog een parkeerplaats voor minder validen ingericht en in overleg met de gemeente Ubbergen werd al een (voor Ooij unieke) voetgangersoversteekplaats aangelegd. Bezoekers met fiets of brommer kunnen gebruik maken van fietsenrekken aan de zijkant van het pand. Automobilisten kunnen parkeren in de parkeerhavens tegenover de praktijk, maar ook op de grote openbare parkeerplaats die zich op 50 meter naast het pand bevindt.  Op zaterdag 3 maart 2012 vindt de officiële opening plaats.

DSC_74401_copy