12 juli 2011

Auto te water in Waalhaven te Nijmegen

In Nijmegen is dinsdagmorgen rond 10.20 uur een personenauto te water geraakt in de Waalhaven aan de Havenweg. De Honda Civic heeft waarschijnlijk ter plaatse geparkeerd gestaan en is door onbekende oorzaak zelf achteruit gereden en in de haven terecht gekomen. Medewerkers van de fa. Hilckman zijn nog in het water gesprongen maar troffen niemand aan. Omdat in eerste instantie niet bekend was, of er iemand in de auto zat, werd er groot alarm geslagen. Politie, Brandweer, Ambulancediensten alsmede de Trauma-helikopter kwamen ter plaatse en door de brandweer werd zowel de auto als bodem van de haven rond de auto geïnspecteerd, maar daarbij werd vastgesteld, dat er niemand in het water lag. De bestuurster van de auto, afkomstig uit Horssen, kon niet gewaarschuwd worden en ze heeft bij terugkomst op de plek, waarschijnlijk geen idee gehad, wat er met haar auto gebeurd is. De auto is door de brandweer uit het water getakeld en later door takelbedrijf Houterman afgevoerd. zie de foto’s

DSC_8365_auto_te_water