25 april 2011

Spinning Event AD6 voor Kankerfonds in Ooij

Na het succes van het spinning event van vorig jaar, toen samen met Bud cycling team georganiseerd, hebben we voor dit jaar voor ad6 “Team Ooij ” wederom een spinning event georganiseerd in sportcentrum “Morgen Fit” te Ooij. Na weken van voorbereiding was het op 25 april  zover, dat Ooij ging fietsen voor het goede doel. Ondanks de pasen en het ongekende mooie weer, kunnen we, als organisatie, spreken van een geslaagde actie Een kleine 100 deelnemers trapten op een opzwepende en inspirerende muziek zichzelf in het zweet voor het goede doel. De sfeer zat er vanaf het begin er goed in de fietsers, het niveau was heel divers. Van zeer geoefend tot mensen die voor het eerst op een spinning bike zaten en van jong tot oud. Spinning is voor alle leeftijden en voor elk niveau. Het goede doel is het KWF kankerfonds, waar wij op 9 juni voor gaan fietsen door meerdere malen de “Hollandse berg Alpe d’Huez ” te beklimmen. Namens “Team Ooij ” danken we al diegene, die deze schitterende dag voor ons mogelijk hebben gemaakt. Namens de organisatie, Marco Schel. zie de foto’s

DSC_5864spinning_copy

Voor meer info kijk op www.ad6-teamooij.nl

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.