13 februari 2011

Theatersport in Oortjeshekken te Ooij.

zondagmiddag, 13 februari was er weer een theaterport gelegenheidsvoorstelling van ‘De Rooie Oortjes’ in Hotel-cafe restaurant Oortjeshekken te Ooij. Dit improvisatietheater werd verzorgd door de dames en heren van het eerste uur van ‘Op de Geest’ en zij zorgden ook deze keer weer voor hilarische momenten, vertederende ogenblikken en veel gelach. Bij theatersport spelen twee team tegen elkaar en zij dagen elkaar uit tot het spelen van diverse genre theaterspellen. Het publiek mocht ook nu weer meedoen in de vorm van het aanleveren van situaties, voorwerpen en nog veel meer. En daar werd gretig gebruik van gemaakt.  Dit alles werd gejureerd door een rechter (Johan Koeleman), maar het publiek had ook een grote stem hierin. zie de foto’s.

DSCF6466theatersport