13 februari 2011

Try out cabaret gemeentereiniging in Kulturhus Beek

Cabaret Gemeentereiniging is een Nijmeegse cabaretgroep die landelijk cabaret op maat maakt op congressen en studiedagen, met name voor onderwijs, zorg, gemeentelijke-, provinciale- en landelijke overheden. De drie heren van de Gemeentereiniging vieren in 2011 het twintigjarig bestaan, of het dertigjarig bestaan, daar zijn ze nog niet uit. Ze zijn de tel kwijt geraakt. De groep heeft het afgelopen jaar ook een cd uitgebracht met en over mensen met een beperking: de cd “Alle13Goed”. De presentatie van die cd was eerder dit jaar ook in het Kulturhus. Zondagmiddag gaven ze, ten overstaan van ongeveer 75 mensen in de aula van het Kulturhus te Beek, hun “try-out jubileumvoorstelling” , voor de echte voorstelling op 2 maart a.s. in Lux te Nijmegen. Het werd een  een mozaïek van acts en liedjes uit de afgelopen 20 jaar. zie de foto’s.

DSCF6342gemeentereiniging_copy